Как се става комедиант

Да станеш комедиант в Комеди БГ и Комеди Клуб София е едно много трудно, но невероятно приятно изживяване. За да се наречеш комедиант на Комеди Клуб София, трябва да притежаваш уникално чувство за хумор, което да развиеш на нашите Open Mic вечери, провеждащи се в Комеди Клуб София всяка седмица. Освен чувство за хумор, за да си комедиант на Комеди Клуба е необходимо да бъдеш готин човек и да допренесеш за приятната обстановка в бекстейджа.стендъп комедия България
Ако отговаряш на тези условия, Иван Кирков навярно вече е говорил с теб. Тук идва тежката задача на непрестанно доказване. След като се докажеш като Open Mic-ер, ще получиш много шансове всяка седмица за мини участия в професионални шоута в Комеди Клуба. Те нямат нищо общо с аматьорските Open Mic вечери.
За да се запишеш в Open Mic, просто ни пиши на фесбук страницата на Комеди Клуб София
Следва доказване като редови комедиант, като основен комедиант и като комедиант на големите форуми на Комеди Клуба, като Фестивали, Зала 1, театри, турнета и т.н.
Комеди Клуб София е най-трудното място, но единственото истинско. Тук живеем и дишаме стендъп комедия.
„Вярвам, че ако наистина имаш нужните качества, скоро ще се превърнеш в един от нас – Комедиантите на Комеди Клуб София!
Иван Кирков
stand up comedy Bulgaria