Вдъхновяваме най-добрите комедианти да създават и да израстват

стендъп комедия България

Целта на Комеди БГ е да вдъхновява комедиантите да творят и да им създава всички възможности за изява.
Комеди БГ и Комеди Клуб София са продуценти на Фестивал на Комедията София, Пловдив и Варна, както и на най-големите стендъп комеди шоута в България.
През 2014та година Комеди БГ създаде Първия Фестивал на Комедията София 2014, а откриването на фестивала се превърна в най-голямото стендъп комеди шоу правено в България.

През 2016та по покана на Комеди Клуб София в България пристигна Джими Кар, чието шоу се превърна в новия рекорд за най-голямо стендъп шоу в страната. Точно година по-късно Комеди БГ и Комеди Клуб организираха шоуто на Еди Изард в България, а на 1ви април 2017та подобриха собствения си рекорд за най-голямо стендъп комеди шоу правено някога в страната с 1700 души верни фенове в Зала 1 НДК.

Стендъп Комедия в НДК

Комеди Клуб София в Зала 1 НДК


Точно една година по-късно рекордът отново ще бъде подобрен на празника на Комеди Клуб София – 1ви Април в Зала 1 НДК.
С клубовете ни в София и Пловдив, както и договорите ни с клубове в цялата страна, Комеди Клуб София и Комеди БГ дават на своите артисти неограничени възможности за изява.
Пловдив Стендъп Комеди с Петя Кюпова

Петя Кюпова в Комеди Клуб Пловдив


Основните комедианти на Комеди Клуба са гледани в над 25 шоута месечно.
За да се превърнете в комедиант на Комеди Клуб София, пишете лични и забавни истории и заповядайте на Open Mic в Комеди Клуба.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*